NIEUWS

Sinds enkele maanden hebben we een Paychecked in transport keurmerk op zak!

WAT IS PAYCHECKED IN TRANSPORT?

Het keurmerk is voortgekomen uit een samenwerking tussen Transport Logistiek Nederland (TLN), EVO en o.a. VRO Certification en is een invulling van de ketenaansprakelijkheid voor loon die is opgenomen in de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS) voor de vervoerssector en expediteurs. Het doel van het keurmerk is het beperken van risico’s voor opdrachtgevers (verzenders) die een vervoersovereenkomst afsluiten met een in Nederland gevestigde vervoerder. Een opdrachtgever kan aansprakelijk worden gesteld door werknemers van opdrachtnemers. Dit is onverwachts en erg vervelend en kan tot onvoorziene kosten en imagoschade lijden. Om deze risico’s zoveel mogelijk te verminderen en aan te tonen dat de onderneming zoveel mogelijk wilt doen aan ‘Fair Labour’ en ‘Fair Transport’, adviseren wij om het keurmerk ‘PayChecked in Transport’ te behalen. Tevens is het ook te adviseren om alleen zaken te doen met organisaties die zelf het keurmerk hebben. Op die manier loopt de onderneming minder risico en wordt onderdeel van een selecte club van ondernemingen die laten zien eerlijk zaken te doen. De kans is groter dat de onderneming opdrachten binnenhaalt van opdrachtgevers die zelf het keurmerk hebben.

Lees meer: https://www.vro.nl/paychecked-in-transport/

Certified Paychecked_kleur (2)

 

Een mooi stuk over de nieuwe wissellaadbakken van Van Leeuwen op Transport-online.nl

Van-Leeuwen-01              Lees hier het volledige stuk.

 

 

Opslagcapaciteit uitgebreid

Per direct meer opslagruimte beschikbaar!

Met de aankoop van een perceel, grenzend aan ons huidige bedrijfsterrein, hebben we onze opslagcapaciteit vergroot. In totaal hebben we nu 9.175 m2 opslagruimte beschikbaar.

klein_1414074668Deze aankoop past perfect bij de groeistrategie Van Leeuwen Container Service. Dit extra stuk grond van 8.280 m2 met daarop 1.175 m2 loods maakt het mogelijk om de geplande uitbreiding van onze activiteiten meteen te realiseren.
Naast de extra opslagcapaciteit, ontstaan er nu ook nieuwe, extra mogelijkheden in onze samenwerking met u.

Wij houden u op de hoogte van de plannen!

 

Wissellaadbakken Van Leeuwen bij Transport Compleet in Hardenberg

17 tot en met 19 maart 2015 vond de Transport Compleet beurs -de opvolger van Carrosserie Vakdagen- plaats in de Evenementen Hal in Hardenberg.

klein_1429687193Sinds 2014 biedt Transport Compleet, de vakbeurs voor de totale transportbranche, het platform aan exposanten en bezoekers dat past bij de huidige wensen en eisen uit de markt.

De samenwerking met brancheverenigingen voegt extra waarde toe:
naast noviteiten, contacten onderhouden en netwerken is Transport Compleet ook een kennisplatform voor alle bezoekers uit de totale transportwereld.

Onze nieuwe wissellaadbakken waren als voorbeeld te zien bij de stand van Wecon.

Reacties zijn gesloten.