Expeditie

VAN LEEUWEN

EXPEDITIE

Alweer bijna een 15 jaar geleden is Van Leeuwen Expeditie BV opgericht. Deze onderneming heeft als doel om nog beter in te spelen op de specifieke wensen van klanten en relaties.

Indien een zending op de juiste tijd en plaats afgeleverd dient te worden, en de mogelijkheden bij Van Leeuwen Container Service BV zijn op dat moment niet toereikend, lost Van Leeuwen Expeditie BV dit op. Er wordt geput uit een groep van collega transporteurs die eveneens kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarom wordt uw zending behandeld zoals u dat gewend bent en mag verwachten van ons als logistieke dienstverlener. Als opdrachtgever merkt u hier verder helemaal niets van. En zo hoort dat ook.

Tevens zorgen wij ervoor dat we een zo hoog mogelijke beladingsgraad krijgen in het wagenpark en dragen bij aan een optimale exploitatie van de vrachtwagens. Het spreekt voor zich dat er een ‘innige‘ samenwerking is tussen Van Leeuwen Expeditie en Van Leeuwen Container Service.

expeditie-3Het motto is daarom ook: “we doen het graag en we doen het goed“. Persoonlijk contact staat aan de basis van een kwalitatief sterke dienstverlening. Het spreekt dus voor zich dat ons personeel en de medewerkers van onze klanten elkaar kennen. Dit resulteert in een snelle, flexibele afhandeling van zendingen en het daarmee gepaard gaande transport. Een maximale betrouwbaarheid alsmede betrokkenheid completeren het verhaal. In de loop der jaren heeft Van Leeuwen Expeditie BV zich ruimschoots bewezen in binnen– en buitenland.

Neem zelf de proef op de som en vertrouw een zending aan ons toe. Met ons daadkrachtige team zullen wij u niet teleurstellen.

Reacties zijn gesloten.